Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подарунок тещі на День народження закарпатець... вкрав

10 грудня 2015 р., 15:00

Аби не залишити маму без подарунку

Ужгородець викрав від продавчині продуктового магазину мобілкута подарував своїй тещі на день народження. Правоохоронці відкрили проти злодікуватого зятя кримінальне провадження.

До чергової частини Свалявського відділення поліції звернулася 37-річна жінка, яка повідомила, що в неї викрали мобільний, вартістю 1500 гривень. Потерпіла розповіла поліцейським, що телефон вона залишила на столику та пішла приймати товар від постачальника, а коли повернулася, телефону вже не було.

Правоохоронці швидко викрили злодія. Ним виявився 35-річний мешканець Ужгорода, котрий працює експедитором. Того дня він постачав товар до магазину, що на Свалявщині. Допоки продавець приймала товар, чоловік помітив на столику мобільний та взяв його.

Чоловік зізнався у скоєному і повідомив, що телефон подарував тещі на деньнародження, оскільки за кілька днів до того протринькав гроші, що його дружина дала на подарунок мамі. Тому й вирішив вкрасти мобілку.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp