Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скандал на зустрічі Порошенка з ужгородцями. Люди Балоги силою показали активістам, як це – «жити по-новому» (ФОТО)

2 травня 2014 р., 12:39

А сам кандидат у президенти зробив вигляд, що нічого не сталося

Вчора під час виступу кандидата в президенти Петра Порошенка в обласному центрі Закарпаття стався конфлікт між людьми Віктора Балоги та незалежними активістами Ужгородського Євромайдану. Петро Олексійович все бачив, але вдав, що нічого не сталося і не проявив жодного інтересу до спроб єдиноцентристів закрити рота молодим людям, які посміли заявити, що Ужгород проти Балоги і просили дати їм слово.

А міг відреагувати кандидат у президенти. Тим більше, що вже знав – дуже багато закарпатців не схвалюють його рішення обрати своїми довіреними особами в області представників виключно Єдиного Центру. Ще на самому початку робочого закарпатського дня – на прес-конференції в Ужгороді – ця тема була озвучена і Порошенко навіть сказав: не виключає, що змінить кількох довірених осіб з ЄЦівців на «ударівців». Лідер яких Віталій Кличко, нагадаємо, зняв свою кандидатуру на користь саме Порошенка. Проте, найімовірніше, змін насправді не буде. Хіба що Петро Олексійович зробить певні висновки з вечірнього мітингу.



Що ж власне сталося? Кілька активістів Ужгородського Євромайдану, як і інші закарпатці, прийшли на зустріч з Порошенком до облмуздрамтеатру. Вони мали намір передати кандидату в президенти вимоги ужгородців, які перед тим удень затвердили на антипутінському марші. Хлопці та дівчата також просили можливості виступити на мітингу. Також вони повідомили Порошенку, що Ужгород проти Балоги.

 

Саме цей плакат із відповідним написом розлютив мукачівців. Молодики під керівництвом депутата облради від ЄЦу Володимира Чубірка і екс-заступника мера Ужгорода Віктора Трикура намагалися прорватися до активістів з плакатами і змусити їх сховати «крамолу».



Люди не пускали балогівців, почалася штовханина, дехто з молодих активістів отримав стусани. Врешті-решт декотрі з плакатів ЄЦівці порвали.

Ужгородський Євромайдан обіцяє найближчим часом оприлюднити на своїй сторінці в Фейсбуці коментар з приводу вчорашніх подій. Цікаво, що на це скажуть мукачівці? І головне, чи зробить якісь висновки сам Порошенко?

Поживемо – побачимо.

Час Закарпаття, фото з соцмереж та сайту 7dniv.info

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp