Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новообрані депутати зосередились на соціальному захисті дітей

11 грудня 2015 р., 15:34

Вони ж наше майбутнє

Серед актуальних депутатських запитів, озвучених головою облради Михайлом Рівісом у ході роботи третього пленарного засідання першої сесії облради VІІ скликання, були подані і в усній формі.

Зокрема, Петро Грицик звернувся з клопотанням щодо надання звіту про використання коштів та принцип їх виділення для надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, протезування, придбання імплантатів, проведення оперативних втручань, у т.ч. й за межами України в рамках Програми «Турбота», йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Інший запит крайових обранців Михайла Мотильчака та Василя Скрипа стосувався обласної цільової програми «Психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей і дорослих із розладами аутистичного спектру на 2016-2010 роки», розроблену департаментом освіти і науки спільно з управлінням охорони здоров’я ОДА та благодійною організацією «Комітет медичної допомоги в Закарпатті». Враховуючи важливість і актуальність питання, депутати звернулись до присутнього на засіданні голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля з проханням доручити відповідним структурам і підрозділам ОДА подати зазначену Програму на розгляд і затвердження чергової сесії облради.

Відтак депутати підтримали запити своїх колег, які вже направлені у відповідні інстанції для розгляду.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp