Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівців запрошують на концерт рідного гурту

12 грудня 2015 р., 11:36

Ці хлопці завжди повертаються у рідне Мукачево

Шалена енергетика та виконання, властиве тільки цьому гурту, - чекають на мукачівців сьогодні, 12 грудня. Відомий український гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» (Without Limits) завжди повертається до своїх витоків – у рідне Мукачево, адже історія їх популярності розпочиналася з міста над Латорицею, пише Мукачево.тудей.

Концерт гурту відбудеться у не менш відомому закладі міста Мукачева -BarryBarr’s Irish Pub. Початок о 20.00 годині. Адреса: м. Мукачево, вул.. Ярослава Мудрого, 23.

Довідково:

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

Свій творчий початок гурт бере з Закарпатського міста Мукачево, проте на сьогоднішній день БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ називають закарпатсько-київською командою. У творчому доробку музикантів є величезна кількість пісень, відео-роботи, саунд-трек до фільму, та навіть гімн спортивної команди. Пісні гурту можна почути на радіо-хвилях, а кліпи побачити на телеканалах країни. Маючи за плечима непоганий багаж, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ ні на хвилину не припиняють свій творчий рух уперед, створюють новий музичний матеріал, експериментують, ведуть активну концертну діяльність, беруть участь у різноманітних фестивалях та громадських акціях.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. У піснях БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожен знайде, щось близьке собі, адже пісні наповнені непідробними емоціями, енергетикою та почуттями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp