Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі з’явиться своя міська лікарня

12 грудня 2015 р., 13:07

Не доведеться їхати в обласний центр

Чоп — це місто, в якому неабияку роль відіграє залізниця, тому діяльність залізничних інфраструктур сильно впливає на його життєдіяльність. Лише тісна співпраця відомчих організацій і міської влади може дати позитивний результат.

Тож першим кроком для налагодження співпраці стала робоча зустріч, яка пройшла 8 грудня у Чопській міській раді. У ній взяли участь очільники міськради та керівництво «Львівської залізниці»: начальник ВОЧД-5 Мирослав Сура, начальник БУ-5 Сергій Павлик, начальник служби цивільних споруд Михайло Ребець, начальник госпрозрахункової служби цивільних споруд і водопостачання Орест Довгошия. Під час зустрічі було розглянуто декілька болючих міських комунальних питань, які накопичилися протягом останніх років. Представники залізниці дали принципову згоду щодо максимального сприяння у вирішенні проблем, пов’язаних із якісним водопостачанням. Також на зустрічі було вирішене одне з найголовніших питань: передача лікарні на баланс міста, - повідомляє Чопська міська рада.

Наступного дня Чопський міський голова уже у Львові зустрівся з начальником Львівської залізниці Богданом Піхом. На зустрічі було досягнуто повне порозуміння щодо вирішення питання якісного водопостачання, передачі вузлової лікарні та інших болючих питань життєдіяльності міста. В особі керівника «Львівської залізниці» чопська влада отримала сильну та надійну підтримку для вирішення соціальних потреб міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp