Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці, відмовтесь від цукру

13 грудня 2015 р., 10:56

Так ви зможете зберегти своє здоров’я, адже солодощі шщкодять не тільки фігурі

Відтак збережемо підшлункову, зменшимо шанси отримати атеросклероз, який зводить у могилу майже 500 тисяч українців щороку, а ще матимемо пружну шкіру, здорові, не "зацукровані" судини та нерви, здорову сітківку ока, - пише Прозак.

Такі важливі поради дає відомий закарпатський лікар-дієтолог Оксана Скиталінська.

"Чи існує життя без цукру?
Однією із дуже серйозних перешкод на шляху до красивої фігури (в молодості) і просто здоров'я (у віці 40+) є ЛЮБОВ ДО ЦУКРУ.
Ну, не обов'язково до саме білого піску чи рафінаду.
Гламурні (і не дуже) цукерки, стильні французькі кгуасани (круасани тобто), нереально красиві десерти і просто звичайні смоктульки-корівки-шалені бджілки-трубочки зі згущонкою і напої з пляшечок.
А ще -- домашні "муравєйніки", пончики, медовики, в яких не лише цукор, а і щедро масла і білого борошна (гулять, так гулять)...

Поки ми ще молоді (чи відносно), здорові (чи відносно), ми можемо звести вживання цукру до мінімального мінімуму. А ще краще -- замінити його на мед (1-2 чайні ложки в день, не більше).

І на фрукти-ягоди.

Таким чином ми дамо шанс прожити довше і краще нашій підшлунковій залозі, зберегти печінку від наповнення її жиром, зменшимо шанси отримати атеросклероз, який зводить у могилу майже 500 тисяч українців щороку. Матимемо пружну шкіру, здорові, не "зацукровані" судини та нерви, а також здорову сітківку ока.

Здоров'я варте зусиль, бо коли воно є, ми його не помічаємо, але коли його стає мало, зусиль потрібно докладати набагато більше і результат не завжди є.

Тому сьогоднішній вечір та завтрашній день -- цукор відправлений на дальню полицю.....бажано всі інші дні також:)

Життя солодке і без цукру :)",- переконує Скиталінська.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp