Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий МАФ в Ужгороді знесуть

2 травня 2014 р., 17:33

Ужгородчы не встигнуть роздивитися новий МАФ

Про це повідомив керуючий справами виконкому Ужгородської міськради Олександр Волосянський. МАФ збудований сьогодні на ужгородській набережній буде демонтований. 

Одразу ж після повідомлення про незаконне встановлення обєкта він спільно з секретарем мічької ради Віктором Щадеєм провели оперативну нараду. Її резульиати поазали, що МАФ на набережній проходить по договору сервітуту. Однак при його встановленні було виявлено ряд порушень. 

Зокрема вищезазнначений договір не є зареєстрованим у Держкомземі чи інших інстанціях. Також йогоплоща перевищує заявлені 3 на 4 метри. Крім того його відсунули від оригінального місцезнаїодження десь на 10 метрів. Оьож, за усіма цими параметрами, МАФ є незаконним. У понеділок міськрада додатково вмвчить докуменьацію щодо цього обєкта, а вже у середу на черговому засіданні виконкому буде прийняте рішення про його демонтаж. До слова, за неофційними даними МАФ належить комусь із депутатів міської ради.

Мукачево.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp