Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура відкрила кримінальну справу через вбивство собаки на Ужгородщині

14 грудня 2015 р., 14:51

Підозрюваний - народний обранець

Як ми уже повідомляли, вчора було застрелено собаку лісника на Ужгородщині. Окрім цього зловмисник побив і самого власника собаки.

За даним фактом Ужгородською міжрайонною прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 299 КК України, - повідомляє Galagov.tv.

Наразі встановлено, що до Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення від лісника Анталовського лісництва про те, що в лісі біля с.Анталовці, Ужгородського району, під час обходу ним лісового масиву по охороні ялинок застрелили його собаку породи “Лайка”.

Довідково: Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами

Знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацькування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Тривають слідчі дії.

Сам же лісник, нещодавно повідомив, що збирається забрати подану ним заяву з поліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp