Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські хлопчаки "накатались" на атракціонах на 3 роки в’язниці

3 травня 2014 р., 10:32

Тільки строк "світить" тільки одному з них, так як другому тільки 13 років.

Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що вночі з атракціону, який знаходиться в селі Петрово, демонтовано та викрадено електродвигун з каруселі, спричинивши збитки в сумі 500 гривень. 

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Дільничні інспектори міліції встановили, що це кримінальне правопорушення скоїли 20- та 13-річний мешканці сусіднього села. Як виявилося, хлопці вже неодноразово потрапляли в поле зору міліціонерів. В скоєному злочині вони зізналися. 

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачено накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp