Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі обіцяють не стріляти на новорічні свята

16 грудня 2015 р., 11:32

Напередодні в Мінську домовилися про повне перемир'я на час новорічних свят, заявили в МЗС РФ.

Контактна група щодо України в ході засідання в Мінську досягла домовленості про припинення вогню в Донбасі в період новорічних свят. Про це заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає РІА Новости.

"Були досягнуті нові домовленості з розмінування, підтримано пропозицію про повне припинення вогню в період новорічних свят та Різдва", - сказала Захарова.

"Також можна констатувати, що до кінця року відбудеться ще одне засідання Контактної групи, є відповідна домовленість", - повідомила представник МЗС.

Напередодні в Мінську відбулася чергова зустріч тристоронньої контактної групи. Учасникам переговорів вдалося домовитися про розмінування 12 ділянок в зоні АТО. З інших питань домовленостей досягнуто не було.

Варто відзначити, що в останні дні інтенсивність обстрілів на Донбасі скоротилася. Це відзначають військові та спостерігачі спецмісії ОБСЄ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp