Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти-медики УжНУ не забули про благодійність

16 грудня 2015 р., 14:41

Акція стартувала вчора, 15 грудня.

15 грудня в читальному залі гуртожитку № 2 розпочалася благодійна акція до Дня Святого Миколая «Подивись кіно – подаруй свято!».

 

Триденний показ новорічних та різдвяних кінострічок передбачає створення святкового настрою, а також збір коштів на потреби діток. Зініціювали захід студентки 4-го курсу медичного факультету Ірина Яким і Бернадетта Алфелдій.

За словами локального координатора SCDRP Бернадетти Алфелдій, така акція є чудовим способом створення казкової передсвяткової атмосфери серед студентів, адже вони стали заклопотаними через модульний контроль і сесію. Основна ж її мета – принести користь самотнім малятам з Ужгородської міської дитячої лікарні, від яких відмовилися батьки, та які ще не переведені до дитбудинків.

Хоч лікарня має державне забезпечення, студенти-медики стверджують, цих коштів не вистачає інколи на одяг, речі особистої гігієни, іграшки.

У соціальній мережі за посиланням студенти попередньо можуть проголосувати за улюблений фільм, який хочуть побачити на великому екрані у приємному, теплому, вечірньому студентському товаристві.

P.S. Вхід із пледами і подушками, смаколиками і поп-корном дозволений! :)

Оксана Пітра, для Медіацентру УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp