Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через зброю берегівчанин ледь не проміняв м’який матрац на в’язничні пружини

3 травня 2014 р., 12:29

Відповідно до вироку Берегівського районного суду Закарпатської області засуджено одного з мешканців міста Берегово.

62-річний Микола опинився на лаві підсудних за носіння, зберігання та виготовлення вогнепальної зброї, а саме за гвинтівку «ИЖ», перероблену для стрільби малокаліберними патронами. 

Як з′ясувалося, цей чоловік з серпня 2013 по січень 2014 року у себе вдома ховав під ліжком саморобну гвинтівку калібру 5,6 мм. Наприкінці січня він спробував збути цю нелегальну зброю. На вулиці Пушкіна в м.Берегово він приніс ввечері цю гвинтівку, заховавши її в чехол, на зустріч із покупцем. Останній заплатив за зброю 400 гривень, однак несподівано з′явилися працівники міліції, які зірвали оборудку. 

Зброю та гроші вилучили, дану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.263 Кримінального кодексу України. Після завершення слідства кримінальну справу направили в суд. Берегівський районний суд, розглянувши кримінальне провадження, визнав Миколу винним у пред’явленому обвинуваченні за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання - три роки позбавлення волі. Але на підставі ст.75 Кримінального кодексу України, завдяки щирому каяттю останнього, звільнив берегівця від відбуття призначеного покарання з іспитовим строком 2 роки. 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp