Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Київщині з пострілами затримали озброєних закарпатців

17 грудня 2015 р., 09:34

Гранатомети, патрони, стрілянина

16 грудня о 8-й ранку до чергової частини Баришівського відділення поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Мерседес-Спринтер» на Львівщині. Іномарка була оснащена GPS-приладом, який зафіксував, що автівка може знаходитись на території Київщини.

Для перевірки інформації за вказаними координатами відразу прибули правоохоронці. На трасі Київ-Харків, біля придорожньої кав’ярні, поліцейські затримали одного зі зловмисників, який був за кермом викраденої іномарки. Ним виявився 22-річний житель Закарпатської області, який зізнався, що автівку він «переганяв», а «супроводжує» його 31-річний брат на іншому автомобілі, в салоні якого може бути зброя.

Поліцейські почали переслідування старшого співучасника, який пересувався на легковику «КІА» . На вимогу патрульних поліцейських він не зупинився і продовжував тікати на великій швидкості, створюючи аварійно-небезпечні ситуації. Перегони тривали недовго. Щоб зупинити автотранспорт правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю – пістолет та автомат. Втікач пригальмував тільки тоді, коли кулі влучили в колеса, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Київській області.

Під час огляду зупиненого транспортного засобу, на якому тікав зловмисник, поліцейські виявили та вилучили 5 патронів різного калібру та ручний гранатомет РПГ-22 у повній бойовій готовності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучену зброю направлено до експертно-криміналістичного центру.

Правоохоронці Баришівського району передали затриманих братів-зловмисників колегам з Львівської області. Наразі поліцейські з’ясовують, з якою метою викрадено іномарку, пункт її призначення та походження боєприпасу.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp