Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Авакова ще не кажуть, хто «злакомився» на крісло начальника закарпатської міліції

3 травня 2014 р., 13:15

Хоча список претендентів для їх обговорення мав бути оприлюднений на сайті УМВС ще вчора

Вчора сплив термін подання кандидатур претендентів на посаду начальника УМВС у Закарпатській області. Однак наразі так і невідомо, хто ж зголосився позмагатися за крісло головного закарпатського міліціонера. Список кандидатів обіцяли оприлюднити для обговорення громадськістю на сайті УМВС України. Та станом на цю хвилину переліку охочих керувати закарпатською міліцією не опубліковано.

Як відомо, в Україні триває започаткована Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим процедура прозорого відбору кандидатів на керівні посади за участю широкого кола громадськості. 25 квітня 2014 року Аваков оголосив конкурс на заміщення вакантних посад начальників УМВС України у Закарпатській, Вінницькій, Миколаївській та Чернівецькій областях.

Усі, хто бажав взяти участь у конкурсному відборі, мали подати документи до 2 травня 2014 року.

У Авакова обіцяли: списки охочих взяти участь у конкурсі будуть оприлюднені на сайті МВС після спливу визначеного терміну. І запрошували всіх бажаючих взяти участь у обговоренні кандидатів, які подали заяви.

Однак сьогодні, 3 травня, станом на 13.00 переліку кандидатур на головне міліцейське крісло Закарпаття на сайті УМВС України ще немає. Відповідно, й обговорювати нема кого. Очевидно, Антитерористична операція на Сході України та трагічні події в Одесі внесли корективи у роботу міліцейського відомства і апарату Міністерства внутрішніх справ зараз просто не до кандидатів у начальники. Як тільки список буде оприлюднений, «Час Закарпаття» одразу ж його опублікує.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp