Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві та Берегові представили нових прокурорів та їхніх заступників

17 грудня 2015 р., 16:35

Обидвоє раніше працювали на Закарпатті

Як ми уже повідомляли, 15 грудня Генпрокурор України призначив нових керівників місцевих прокуратур на Закарпатті.

Сьогодні, 17 грудня, прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив керівника Мукачівської місцевої прокуратури – Олександра Братюка та Брегівської місцевої прокуратури – Юрія Беламута.

Про це повідомили у Відділі організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Мукачівська місцева прокуратура територіально охоплює місто Мукачеве, Мукачівський, Воловецький та Свалявський райони.

Першим заступником керівника Мукачівської міської прокуратури призначено Івана Лендєла та заступниками – Констянина Цапа та Петра Кюкало, які були призначені за результатами відкритого конкурсу на зайняття посад керівників у місцевих прокуратурах.

Територіально юрисдикція Берегівської місцевої прокуратури розповсюджується на місто Берегове, Берегівський та Виноградівський райони.

Першим заступником керівника Берегівської міської прокуратури призначено Володимира Жилкіна, заступником керівника - Віталія Свистака.

Олександр Братюк народився 19 липня 1979 року у місті Хуст Закарпатської області. В органах прокуратури Закарпаття працює з лютого 2002 року.

Тривалий час працював на різних посадах в органах прокуратури Закарпатської області. Перед призначення на посаду керівника Мукачівської місцевої прокуратури працював також прокурором Перечинського, Воловецького та Мукачівського районів.

Юрій Беламут народився 20 січня 1983 року у місті Іршава Закарпатської області. В органах прокуратури Закарпаття працює з липня 2005 року.

Обіймав посади помічника прокурора Тячівського району та слідчого прокуратури Тячівського району. Перед призначення на посаду керівника Берегівської місцевої прокуратури працював також на посадах прокурора Рахівського району та Хустським міжрайонним прокурором.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp