Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться інформаційний день рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій "Горизонт 2020"

17 грудня 2015 р., 19:50

Запрошуємо усіх бажаючих в УжНУ

У п’ятницю, 18 грудня об 11.45 у приміщенні ректорату УжНУ в рамках Інформаційного дня «Соціальні виклики Рамкової Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». Ваш шлях до успіху: основні кроки в поданні проектної пропозиції» відбудеться коротка прес-конференція організаторів заходу.

Інформаційний день проводить Національний контактний пункт за фінансової підтримки Міністерства освіти та науки України

Нова робоча програма була опублікована у жовтні, тоді ж були оголошені перші конкурси, найближчі дедлайни за якими уже в лютому. Як скористатись можливостями та потенціалом цієї Рамкової програми, ввійти у діючий консорціум чи створити власний? Які переваги отримає конкретно Ваша організація від участі в проекті та які прості кроки потрібно здійснити, щоб бути успішним? Відповіді на ці та багато інших питань Ви можете отримати на нашому заході. В незалежності від того, чи чуєте Ви про «Горизонт 2020» вперше, чи вже маєте перший досвід участі, ми сподіваємось надати Вам цінні поради найкращих фахівців на що потрібно звертати особливу увагу при написанні проектої пропозиції і як подати свої ідеї, щоб увійти у сильний консорціум.

Особлива увага буде приділена можливостям, що відкриваються для бізнесу. Чому участь малих та середніх підприємств є бажаною та як отримати гроші для втілення своїх напрацювань і розробок в життя? Інструмент фінансування МСП та проекти типу Fast track to Innovation Pilot відкривають нові можливості фінансування бізнесу.

Розпочнеться захід о 10.00 з вітального слова Володимира Смоланки, ректора УжНУ. Окрім конкурсів за пріоритетом «Здоров’я» та «Харчова безпека», будуть представлені інші тематики: «Інклюзивні, інноваційні та мислячі суспільства», що включають освітні проекти, пов’язані з культурною спадщиною, розвитком демократичного суспільства та конкурси за Діями Марії Склодовської-Кюрі, що сприяють розвитку навичок, навчання та кар’єри молодих науковців, в рамках якого можна отримати як індивідуальні стипендії, так і можливість бути залученими до співпраці з Європейською спільнотою.

Вкрай актуальною залишається проблема налагодження співпраці між представниками науки, бізнесу та влади, як необхідного компоненту успішного кожного регіону. Проекти, що відповідають таким критеріям, будуть підтримуватись в першу чергу.

***

Засідання відбудеться у приміщенні ректорату УжНУ за адресою:

пл. Народна

Початок об 11.45

Запрошуються представники усіх ЗМІ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp