Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті та Тячеві представили нове керівництво місцевих прокуратур

17 грудня 2015 р., 21:07

Територія, яку обслуговуватимуть відповідні прокуратури, - чималенька

Сьогодні, 17 грудня 2015 року, прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив очільникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів керівника Хустської місцевої прокуратури – Сергія Зовдуна та керівника Тячівської місцевої прокуратури – Степана Жовніра.

Про це повыдомли у Відділы організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області.

Бажаючи керівникам та колективам новостворених прокуратур успіхів у роботі, Володимир Янко наголосив, що за результатами чотирирівневого конкурсу на зайняття посад керівників місцевих прокуратур, за яким мала можливість спостерігати вся країна, комісією вибрано гідних та досвідчених кандидатів. Всі вони до призначення працювали в органах прокуратури та мають достатній досвід прокурорсько-слідчої роботи.

«Але запорукою успішного реформування правоохоронних органів, а насамперед – прокуратури, є відповідальна та копітка робота, направлена на забезпечення законності та правопорядку й додержання конституційних прав громадян» - резюмував прокурор області.

Першим заступником керівника Хустської місцевої прокуратури, яка територіально охоплює місто Хуст та Хустський район, Іршавський та Міжгірський райони призначено Володимира Келемена, заступником – Петра Бобинича.

Першим заступником керівника Тячівської районної прокуратури призначено Віктора Кузана, заступником – Юрія Варгу. Як ми вже інформували, територіально юрисдикція Тячівської місцевої прокуратура охоплює Тячівський та Рахівський райони.

Нагадаємо, що сьогодні також було представлено керівників Мукачівської та Берегівської місцевих прокуратур.

Довідково:

Сергій Зовдун народився 25 квітня 1982 року, в селі Ільниця Іршавського району Закарпатської області.

Тривалий час працював на різних посадах в органах прокуратури Закарпаття. Перед призначенням на посаду керівника Хустської місцевої прокуратури працював також прокурором Міжгірського району та Хустським міжрайонним прокурором.

Степан Жовнір народився 12 грудня 1983 року, у м. Тячів Закарпатської області. Свою трудову діяльність в органах прокуратри розпочав у квітні 2005 року.

Працював на різних посадах у прокуратура міста Мукачева, Берегівського та Тячівського районів. Перед призначенням на посаду керівника Тячівської місцевої прокуратури працював прокурором Тячівського району.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp