Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді можна побачити роботи особливих митців (Фото)

18 грудня 2015 р., 09:21

Їх представили у рамках акції "Світ без меж".

З нагоди 14-річчя від дня заснування Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації "Вибір" в Ужгороді відбулась благодійна акція "Світ без меж".

 

Серед інших заходів, у рамках акції відкрили художню виставку в обласному музеї народної архітектури та побуту. Свої роботи представили близько півсотні авторів із Ужгородського та Іршавського районів. Усього ж по області "Вибір" налічує до 5 тисяч учасників. Як розповіла директорка центру Василина Марко, чимало з них займається творчістю, тож уже наступного року, до 15-річчя центру, ймовірно, свої таланти представить і втричі більша кількість митців. Також, сподівається очільниця, наступну річницю центр зустріне в новому приміщенні, яке для потреб людей із інвалідністю обіцяла надати міська влада.

На виставці представлено чимало різновидів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Начальник управління культури ОДА Юрій Глеба відзначив, що цінність цих робіт у певному сенсі перевищує навіть шедеври професійних художників і майстрів, адже крім творчого бачення в них вкладено неймовірну енергетику – добра й любові, всепереможності духу над складними життєвими обставинами.

Учасникам експозиції вручили грамоти управління культури та книги про творчість закарпамайстрів.

Виставка триватиме до 20 грудня.












Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp