Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новостворені профільні комісії активно готують до чергової сесії облради (ФОТО)

18 грудня 2015 р., 14:29

Обговорили нагальні питання.

17 грудня ц.р. згідно із затвердженим графіком роботи головою облради Михайлом Рівісом профільні комісії з питань транскордонного співробітництва, розвитку туризму та рекреації, яку очолює Чаба Пейтер, а також комісія з питань екології та використання природних ресурсів, де головує Оксана Біров, предметно вивчали матеріали другої сесії облради.

 

Пізніше засідала комісія з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення, яке провів її голова Михайло Софілканич. У їх роботі взяв участь перший заступник голови облради Йосип Борто.

Відтак розгорнулася жвава дискусія навколо пропонованих проектів рішень і змін до вже діючих галузевих програм, що стосуються сфери фінансів, охорони здоров’я, вищої та середньої освіти, культури, підтримки засобів масової інформації, нацменшин, соціального захисту населення, майнових питань. Зважені відповіді до зауважень, пропозицій і запитань депутатів подали очільники відповідних управлінь, відділів облдержадміністрації та окремих відомств.

Найбільш вагомі думки депутатів, висловлені ними під час обговорення проектів рішень, будуть враховані, узагальнені і подані на розгляд членів президії обласної ради, засідання якої передбачається, як зазвичай, провести напередодні пленарного засідання другої сесії облради VІІ скликання.










Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp