Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени стали Чудотворцями (ФОТО)

18 грудня 2015 р., 19:30

І подарували дітям казку.

Cвято Миколая –найбажаніше свято, яке чекає дітвора. На жаль, у нашому краї є діти, які обділені щастям мати власну родину. До вихованців таких закладів завітали правоохоронці Мукачівського відділу поліції з подарунками від Святого Миколая.

 

Із солодкими гостинцями керівники поліції Мукачева та Мукачівського району Валентин Іщук та Володимир Кеменяш завітали до Чинадіївського дитячого будинку-інтернату, де виховується близько 100 дітей-сиріт та дітей, чиїх батьків позбавлено батьківських прав.

У залі, де проходило основне дійство, зібралися всі підопічні інтернату. Вони зустрічали гостей з неприхованою радістю. Дитяче свято розпочалося з виступу маленьких вихованців. Дітлахи розказали святкові вірші, заспівали народні пісні, розіграли театралізовану виставу та розважили гостей і вихованців навчального закладу. Особливо вражало те, як старанно маленькі актори готувалися до свята і яких зусиль їм довелось до цього докласти.

Після відвідин згаданого закладу правоохоронці вже традиційно завітали до Мукачівської школи-інтернату. Тут навчаються діти з фізичними та розумовими вадами. Як зазначає керівник закладу – досвідчений педагог Василь Маркулін, не дивлячись на проблеми зі здоров’ям, дітки з величезною радістю, надією і нетерпінням зустрічають кожний прийдешній день. Працівники міліції з чуйністю, увагою і турботою поставились до кожної дитини та привітали солодкими подарунками від Св. Миколая, побажали міцного здоров’я, добробуту і здійснення мрій та бажань у 2016 році. А вихованці дитбудинку у відповідь подякували гостям піснями про Миколая-Чудотворця.


Наприкінці зустрічей поліцейські запевнили, що обов'язково завітають у гості до дітлахів ще не один раз.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp