Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Королеві у власному будинку розстріляли чоловіка

19 грудня 2015 р., 10:22

Постріли збудили сусідів, але про вбивство вони дізнались через добу

Як ми вже повідомляли, у селі Королево, що на Виноградівщині у власному будинку було знайдено тіло 42-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Журналіст НТН вирішив дізнатись деталі вбивства, що трапилось у тихому закарпатському селі.

Вже відомо: пострілів було два - в голову та спину. Кому міг заважати селянин?

Мешканці тихого і спокійного закарпатського села Королеви налякані і досі повірити не можуть, що з їхнім односельцем сталася така трагедія.

Євген Соломін, кореспондент:

- Пострілів у цьому будинку пролунало два, з різницею в кілька секунд. Сусіди їх чули, проте ніяк не зреагували.

Валентина живе по сусідству. Жінка каже, що чула постріли крізь сон. Від другого прокинулася, визирнула у вікно, проте ніде не було ані світла, ані підозрілих звуків. Тож подумала - привиділося. Наступного дня сусіда не бачила цілий день, а за добу тут уже працювали копи.

Валентина, сусідка:


- Ми прийшли - тут міліції повно, і кажуть нам - тут вбили сусіда. В суботу ще сусіда виділи, а в неділю цілий день, ніч не виділи.

Тіло вбитого 42-річного чоловіка виявила його співмешканка. Жінка не розуміла, чому чоловік так довго не повертається зі свого господарства, тож пішла до нього. А там - справжнє жахіття. Стіни червоні, а сам він у калюжі крові. Селянка негайно викликала поліцію. Копи ж визначили - чоловіка вбили пострілами в спину, і контрольним - у потилицю. Стріляли з мисливської незареєстрованої зброї.

Віктор Ребрей, керівник Виноградівського відділення поліції:


- Наявні два вогнепальні поранення від гладкоствольної рушниці, вилучені частини дробі ПЖ прямо із тіла, вистрели були здійснені в упор, тобто прямо приклавши дуло рушниці до тіла.

Місцеві кажуть, що вбитий мав кримінальне минуле, свого часу відсидів за ґратами. Але нині жив пристойно - працював в автосервісі, допомагав сусідам та був майстром на всі руки. У день смерті чоловіка люди чули постріли ще й край села. Ці факти вони пов'язують.

- Коло колії були розбірки якісь. Там чули.

- Там постріли чули?

- Могли тіло сюди принести.

Наразі замовне це вбивство, кримінальні розбірки чи, можливо, помста - достеменно невідомо. Підозрюваний - 40-річний місцевий житель - у розшуку. Тож правоохоронці просять, якщо комусь відомо про місце перебування цього чоловіка, негайно зателефонувати на номер 102.


Євген Соломін

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp