Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль став Миколаєм (ФОТО)

20 грудня 2015 р., 10:27

Для дітей з прийомних сімей.

В суботу голова ОДА відвідав закарпатську глибинку – с.Вільхівці-Лази на Тячівщині – і від імені Святого Миколая вручив подарунки діткам у трьох прийомних сім’ях.

 

– Рівно рік тому, в кінці грудня 2014-го, я їздив у Троїцьке Попаснянського району (це на самій лінії фронту біля Дебальцева) – зазначив Геннадій Москаль. – Селище вже тоді було оточене бойовиками з трьох сторін і постійно потрапляло під обстріли, однак справжнє пекло там почалося в кінці січня, під час боїв за Дебальцево.

Відвідав тоді багатодітну родину і вручив дітям солодощі. Пригадую, як вони раділи несподіваному гостю і вірю — з цими дітками й зараз усе гаразд, вони гарно відсвяткували Миколая. А сьогодні поїхав у закарпатську глибинку, село Вільхівці-Лази на Тячівщині, щоб зробити подарунки дітям, які виховуються в трьох прийомних сім’ях. 

Дуже доглянуті, виховані хлопчики й дівчатка, хоча коли їх узяли в прийомні сім’ї, дехто не розумів назв кольорів і не розрізняв, яка ручка ліва, а яка права. Як на крайньому сході, так і на крайньому заході України діти однаково радіють подарункам і чекають дива на Миколая. Головне, щоб дорослі влаштували їм справжнє свято, незважаючи на різні сімейні обставини, політичні баталії чи реальні бойові дії. Усіх нас зі Святим Миколаєм!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp