Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОПОРА зафіксувала, як Порошенку організовували масовку для закарпатських мітингів (ФОТО)

3 травня 2014 р., 17:11

Людей масово звозили автобусами представники Єдиного Центру


Спостерігач ОПОРИ за кілька хвилин до початку скандального мітингу Порошенка в Ужгороді зафіксував, як на прилеглу вулицю під’їхали три автобуси (АС4944АЕ, АО6796АХ, АО7942АН), з яких оргнізовано вийшли люди із національними стягами та прапорами із символікою П.Порошенка. Усі вони попрямували до сцени. Водій одного із автобусів розповів, що привіз людей з міста Чоп, по закінченню зустрічі туди їх і відвезе.

Сама зустріч кандидата з виборцями в обласному центрі пройшла на площі перед драмтеатром, зі сцени на початку виступив гурт «Плач Єремії», у кінці – Тарас Петриненко. П.Порошенко та Ю.Луценко донесли людям, серед іншого, такі месиджі:

П.Порошенко рейтинговий кандидат, тому має перемогти у 1 турі, щоб зекономити гроші і не нагнітати ситуації із 2 туром;П.Порошенко вміє домовлятися;П.Порошенко бачить Закарпаття як частину Європи, найближчим часом Україна стане частиною Європейські сім'ї, українці зможуть подорожувати Європою без віз;П.Порошенко заробив гроші чесно у бізнесі, на фабриці «Рошен» достойна зарплата;переговори з терористами на сході, котрі калічать і вбивають, недоречні, терористи розуміють лише мову сили;обов’язкове проведення дострокових парламентських виборів.На зустрічі П.Порошенка з виборцями в обласному центрі помічені керівники міст Ужгорода, Мукачева, Чопа, голови кількох райрад області, а також довірена особа кандидата – в.о. ректора Ужгородського національного університету Володимир Смоланка. У кінці зі сцени кандидату були зачитані лише кілька питань, які, за словами ведучих, надійшли шляхом передачі записок. Питання несли у собі позитивний інформаційний посил. По закінченні П.Порошенко пройшовся площею у тісному оточенні людей, які брали від нього автографи на зазадалегідь підготовлених листівках із символікою кандидата.

Також 1 травня П.Порошенко завітав на Закарпатті до міст обласного значення – Мукачева та Хуста.

Як передають спостерігачі ОПОРИ, на цю зустріч у Хусті людей із м.Виноградів підвозили централізовано автобусами (зафіксували тільки один номер – АО4336ВС). Організовували довезення людей депутат обласної ради від Єдиного Центру Юдіта Петеї та голова районної ради, представник цієї ж партії, Олег Любімов, про що й повідомив представника ОПОРИ. У Хусті на зустрічі ведучі оголосили про присутність там виборців ще з 5 районів області.

За інформацією ОПОРИ у Хусті на дійстві помічені депутати районних рад та сільські голови. Присутніми були також голова обласної ради Іван Балога, народні депутати України Павло Балога та Василь Петьовка (обидва – довірені особи кандидата).

У місті Мукачево П.Порошенко з’явився на сцені разом із міським головою З.Ленд’єлом та головою обласної ради І.Балогою, втім перед людьми виступив лише кандидат. Під час виступу П.Порошенко доніс ті ж інформаційні посили своєї кампанії, що й в Хусті та Ужгороді. Зі сцени були зачитані лише кілька питань (хто ж в українській владі дозволяє вільно пересуватись військам окупанта по території України? Чи можна заборонити Компартію та Партію регіонів в Україні? Що робити з нестабільністю української економіки та знеціненням гривні? А також з запитання про долю будівництва Бескидського тунелю), які, за словами ведучих, надішли шляхом передачі записки.

ната 08.05.2014 10:36 IP: 198.69.113.92
І я була на зустрічіз Порошенком в Ужгороді і багато моїх знайомих . Нас ніхто не гнав. Люди дізнавались один в одного і приходили сім"ями. Так що Організація опора не треба тут ля - ля. І дійсно Порошенко перемагає на Закарпатті бо люди без агітацій вибрали його собі як надію на світле майбутнє.
вуйко 04.05.2014 14:28 IP: 177.235.179.213
А водій із Чопа розповідав що підвезення людей організував Балога? Із Виноградова теж підвозили людей автобусами, але зафіксували тільки один...Не пишіть нісенітниці, а краще привізеть на Закарпаття добкіна разом із царьовим і подивимося скільки людей прийде на зустріч із ними .А потім їх подвих разом і виберете у президенти ...у шосту палату психлікарні
Таня 03.05.2014 17:50 IP: 12.2.76.93
Порощенко це той самий Янукович ,зараз на Київщині штаби Порошенка очлюють регіонали які фальсифікували вибори особливо в Обухівському р-н.
таня 03.05.2014 17:33 IP: 11.13.76.93
Порошенко розповідав, що він з бандитської молдавської сімї, яка знаходиться с 1996 р. в розшуку в Інтерполі. Порошенко розповідав, як разом з Януковичем грабували Україну усі ці чотири роки. Порошенко розповідав, як разом з Ющенко зрадили померанчевий майдан та цькували Ю. Тимошенко. Порошенко розповідав, як вже зараз виходячи на трибуну Майдану 2014 р. - вже вийшов зрадником, так само як і Янукович змовившись з Путіним про продаж України. Ганьба покидьку і всім хто його підтирає.
Анна 03.05.2014 17:33 IP: 251.167.115.188
А шоколадом Петя кормил лохов? А вот Балог накормит должностями!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp