Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді виготовляли ялинкові прикраси власноруч

20 грудня 2015 р., 18:02

На майстер-класі.

Наближаються новорічні свята, а одним із символів цих свят є прикрашена ялинка. Це можна зробити як завжди - прикрасити традиційними скляними кульками, але набагато приємніше виготовити прикраси на ялинку своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення та святковий настрій .

20 грудня у найстарішій бібліотеці міста майстриня та вишивальниця Тетяна Заводяк провела майстер – клас по виготовленню ялинкових прикрас. Охочих було чимало, щоб навчитися виготовити ялинкову іграшку. Адже відомо, що така іграшка, стане не тільки найулюбленішою та найгарнішою на ялинці, а буде найдорожчою, тому що несе святковий позитив і енергетику.

На майстер – класі крім навчання самому зробити ялинкову прикрасу, працівники книгозбірні провели цікаву презентацію про історію виникнення ялинкових іграшок від початку і до сьогодення. Сама атмосфера була святковою, звучали новорічні пісні, та й на сам кінець всі учасники змогли сфотографуватися зі своєю іграшкою та й прикрасити "бібліотечну ялинку".

Бібліотекар читального залу ЦМБ
Андріана Гузак


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp