Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сваляві поліцейські порадували діток на свято Микалая

21 грудня 2015 р., 11:30

Так приємно було чути щирий дитячий сміх

У день Святого Миколая правоохоронці Сваляви завітали у свій підшефний заклад – центр соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб подарувати малечі свято.

Вихованці закладу зустрічали поліцейських у затишній залі, де панувала тепла атмосфера та лунав дитячий сміх, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

- Дуже приємно бути присутнім на вашому святі. День Святого Миколая – це день милосердя, любові і доброти. Кожен має подбати про своїх ближніх і допомагати тим, хто найбільше цього потребує. Ми з великим задоволенням хочемо привітати вас від імені правоохоронців Сваляви з наступаючими Новорічними святами і з Днем святого Миколая. Я хочу побажати, аби ви ніколи не залишалися одні у біді, щоб завжди поруч із вами були люди, які можуть допомогти. Надії вам! Віри в себе та в людей!, - привітав дітей керівник Свалявської поліції Ігор Покотецький.



Правоохоронці вручили солодкі подарунки, на які так чекали дітлахи. А також засоби особистої гігієни та ігрову приставку.

- Від імені всієї школи-інтернату я хочу висловити вдячність нашим шефам за те, що вони завітали на наше чудове свято, за їх добрі справи!- подякувала гостям керівник центру Оксана Попович.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp