Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейський Миколай завітав до діток (Фото, Відео)

21 грудня 2015 р., 16:44

Свято - у кожну домівку

18 грудня, напередодні улюбленого дитячого свята Миколая, діти правоохоронців отримали довгоочікувані смаколики та подарунки, - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

{g}

Малята, навіть такі що ще не освоїли складної науки письма, старанно виписували і оздоблювали свої перші листи, адресовані щедрому Миколаю. Може, і не крадькома через димар, і не на упряжці оленів, але наш поліцейський Миколай завітав майже до десятка дітлахів із купою подарунків. І такий візит викликав масу позитивних емоцій як у майже дорослих 13-річних Діми, Максима та Настусі, так і в найменших, одній з яких, Анічці - лише 5 місяців.

І, як то зазвичай буває, в обмін на такі приємності, діти натхненно розповідали вивчені заздалегідь віршики, співали «Ой, хто, хто Миколая любить…», дарували усмішки та щирі слова вдячності.

А на останок Миколай привітав дітлахів та їх батьків із новорічно-різдвяними святами та побажав усім правоохоронцям, як тим, що трудяться в краї, так і захисникам на сході, плідної праці та доброї долі.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp