Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Мукачева з’їхалися байкери (ВІДЕО)

4 травня 2014 р., 11:00

У Мукачеві відкрили байкерський сезон

Байкерський сезон відкрито. Традиційний зліт власників залізних коней відбувся в Мукачеві. Захід стартував в центрі міста, на свято приїхали сотні мотоциклістів зі Львова, Києва, а також з Угорщини, Словаччини, Чехії та Польщі. У Мукачеві офіційно відкрили байкерську «Маївку». 

Це довгоочікуване свято для всіх райдерів, адже саме 1 травня вони щороку відкривають сезон польотів на залізних конях. Традиційно захід стартував в центрі міста, на який завітало близько сотні мотоциклістів не тільки з різних міст Закарпаття, а й зі Львова, Києва, а також з Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі. 

Що що, а маївка у Мукачеві для байкарів - закон, і, як вони кажуть, про якісь особисті справи в цей день і мови не може бути. Цього свята всі чекають із нетерпінням. Усе ж є і такі, які відкривають сезон передчасно. 

З початком перших теплих днів байкери підкорюють нові дороги. Байкерський сезон розпочинається з Маївки в Мукачеві, далі райдерів очікує мотопробіг у різних куточках країни. До слова, Крим теж входив до цього списку, та плани змінила політична ситуація Такого ж роду масові з’їзди байкерів проводять у багатьох містах. 

Щороку першого травня погода як на замовлення, кажуть байкери. Синоптична картина сприяє проведенню «Майовки» і у Мукачеві. На показових зборах байкерів і традиційному об’їзді міста розважальна програма Майовки не завершується. Байкери, що приїхали відпочити у наш край, дали душі волю. Комусь сподобались закарпатські дівчата, інші були в захваті від природи. Проте, єдине, що об’єднує їх – затята любов до залізного коня та тяга до нових вражень.

М-студіо
байкери,Мукачево

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp