Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустяни підписуватимуться проти будівництва ГЕС

4 травня 2014 р., 13:49

Вже з понеділка.

З наступного тижня в м.Хуст розпочнеться збір підписів з метою не допустити будівництво міні-ГЕС у Нижньому Бистрому. Дана ініціатива належить секретарю комісії з питань екології та використання природних ресурсів, депутату Закарпатської обласної ради Степану Деркачу.

Так, в центрі міста будуть розміщені палатки, підійшовши до яких всі небайдужі до даної проблеми краяни зможуть залишити свої підписи і таким чином висловити протест проти незаконного та вкрай небезпечного для екосистеми краю спорудження електростанції. Окрім того, ті, хто не мають можливості найближчим часом відвідати районний центр, також зможуть висловити свою думку, оскільки група добровольців збиратиме підписи в населених пунктах Хустського району.

Просимо краян не стояти осторонь даної проблеми, оскільки ту непоправну шкоду, яка буде завдана екосистемі нашого краю, відчують найближчим часом всі. Тому дуже важливо саме зараз не допустити будівництва міні-ГЕС. Оскільки потім вже може бути занадто пізно.

Новини Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp