Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться міжнародний хокейний турнір

23 грудня 2015 р., 15:12

Приурочений ювілею закарпатського хокейного клубу

Цими вихідними, 26-27 грудня, на льодовому полі «IceLand» в обласному центрі Закарпаття відбудеться міжнародний хокейний турнір «Кубок співдружності-2015». За перемогу змагатимуться чотири команди: збірна нашого краю «Закарпатські ведмеді» та три команди із сусідньої Словаччини, зокрема, з міст Братислава, Міхаловце та Собранці.

Міжнародний хокейний турнір відбудеться з ініціативи Федерації хокею Закарпаття та за сприяння мера Ужгорода Богдана Андріїва. Приурочений захід 30-ій ювілейній річниці закарпатського хокейного клубу «Синевир».

Таке дійство, на переконання організаторів, сприятиме зміцненню спортивних і культурних зв’язків із європейськими країнами, а також дасть новий поштовх для розвитку хокею в Закарпатті.

«Кубок співдружності-2015» триватиме упродовж двох днів: у суботу та неділю з 9.00 до 15.00. Змагання обіцяють бути видовищними та цікавими, тож чекаємо вас на території «IceLand» за адресою: м.Ужгород, вул.Собранецька, 89.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp