Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські парламентарі у таких питаннях одностайні

23 грудня 2015 р., 16:19

Благополуччя мешканців краю - понад усе

Як зазначив голова облради Михайло Рівіс, коли йдеться про якусь нагальну проблему, обранці різних політичних сил разом беруться за її вирішення.

Чи не найбільша кількість депутатських запитів, озвучених у ході першого пленарного засідання другої сесії облради VІІ скликання, стосувалися ремонту шкіл, медзакладів, доріг, освітлення тощо.

Про це повідомили у прес-службі Закарпатської облради.

Так, до прикладу, крайові парламентарі Олексій Баранюка та Василь Кошеля клопотали у виділенні коштів із обласного бюджету на капітальний ремонт дороги Чинадієво-Обава-Дубино в Мукачівському районі, на закупівлю електричних залізобетонних опор, на реконструкцію мостового переходу через річку Синявка, а також встановлення вуличного освітлення у цьому ж селищі міського типу.

Михайло Станко звернувся з проханням виділити кошти з обласного бюджету в 2016 році для ремонту обласної автомобільної дороги місцевого значення Іршава – Білки – Великий Раковець – Вільхівка.

У запиті Романа Фурмана йшлося про виділення коштів з обласного бюджету в 2016 році для ремонту автомобільних доріг Виноградівського району у с. Дротинці (вул.Севлюська протяжністю півтора кілометри), у с. Тросник (вул.Вароді протяжністю 470 м) і в с. Матійово (вул.Головна протяжністю 1,7 км).

Колективне депутатське звернення від різних політ сил стосувалося щодо необхідності розміщення сервісного центру з обслуговування транспортних засобів жителів Виноградівського, Іршавського і Берегівського районів у м. Виноградів.

- Тішить те, що депутати обласної ради щиро переймаються проблемами краян, самоврядних території, про що свідчить велика кількість запитів, які були подані на другу сесію. Важливо ще одне: коли йдеться про якусь нагальну проблему, обранці різних політичних сил разом беруться за її вирішення. Як приклад тому – запит щодо необхідності розміщення сервісного центру з обслуговування транспортних засобів. Це – гідно мандату, – підкреслив очільник облради Михайло Рівіс.

Про розгляд цих , як, власне, й усіх інших запитів, буде проінформовано і депутатів, і обласну раду у визначені терміни.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp