Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Десятки закарпатських прокурорів залишилися без роботи

24 грудня 2015 р., 11:43

Про це розповів Володимир Янко.

Про реформу органів прокуратури розповів сьогодні на прес-конференції прокурор Закарпатської області Володимир Янко.За словами прокурора, в Україні вперше було забезпечено проведення чотирирівневого конкурсного відбору керівників місцевих прокуратур. Його проводили у регіональному центрі у Львові, який був незалежним від Закарпаття. На посади керівників місцевих прокуратур відібрали по 3 рекомендовані кандидати, з числа яких визначили переможця, який став прокурором. 

Так само було відібрано заступників, усіх призначено Генпрокурором на підставі рекомендацій комісії.Всього у місцевих прокуратур на Закарпатті нині працює 134 оперативних працівників, які успішно пройшли тестування. Скорочено загалом 84 посади, з них 61 – оперативний працівник і 23 – державні службовці та службовці."Люди пройшли випробування, самі достойні пройшли на посади. Вони мають більше повноважень, більш самостійні. Їм буде простіше виконувати свої завдання. Бачу в цьому позитив, більшу прозорість та відкритість. Надіюся, що ці конкурси чекають всі правоохоронні органи", – додав Володимир Янко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp