Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві на підтримку дітей учасників АТО витратять 1,4 мільйона гривень

24 грудня 2015 р., 11:47

Так вирішили депутати

Сьогодні депутати Мукачівської міськради затвердили програму підтримки дітей, батьки яких учасники антитерористичної операції. Програма передбачає забезпечення харчуванням за бюджетні кошти (міський бюджет) дітей у навчальних закладах з числа дітей, батьки яких учасники АТО;надання необхідної психологічної допомоги дітям даної категорії;сприяння охопленню дітей, батьки яких учасники АТО позакласною та позашкільною роботою. На програму планується виділити наступного року 1 млн. 405 тис. гривень.

На початок грудня у навчальних закладах міста навчаються та виховуються 338 дітей з сімей, батьки яких учасники АТО. З них: 120 дітей навчаються у 5-11 класах загальноосвітніх шкіл та 218 дітей виховуються у дошкільних навчальних закладах. Кількість таких дітей з кожним днем зростає. Ця категорія дітей у дитсадках та школах міста харчуватиметься безкоштовно – кошти для цього буде виділено з прийнятої програми.










Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp