Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати клопочуть перед ВРУ, щодо нагороди вчительки із Закарпаття (ФОТО)

24 грудня 2015 р., 15:20

Олена Ганич немало внесла у розвиток краю.

На другій сесії облради депутати ухвалили рішення направити клопотання на адресу Парламенту про нагородження Грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, громадсько-політичну діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Закарпаття шанованої землячки - Ганич Олени Василівни, вчителя хімії Сторожницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ужгородської районної ради, лауреата всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2015».

Олена Василівна розпочала свою трудову діяльність відразу по закінченню університету вчителем хімії у Сторожницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Ужгородської районної ради, де працює і зараз. Має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання «старший вчитель».

Її вихованці щороку стають переможцями і призерами районних та обласних етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у відділенні «Хімія та біологія», олімпіади з екології. Досягнення учнів – це результат тісної співпраці вчителя з еколого-просвітницькими організаціями та позашкільними установами краю та Словацької Республіки в рамках програми «Партнерство без кордонів» (Україна – Румунія – Угорщина – Словаччина). Під керівництвом Ганич О.В. створено учнівський колектив екологічної просвіти «Аквавіта», який у 2013 році став призером обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

Як творчо працюючий педагог, активно застосовує та поширює у професійному середовищі інноваційні освітні методики й технології, впроваджує інформаційні комп’ютерні технології, володіє широким спектром стратегій навчання, вміє продукувати оригінальні інноваційні ідеї. Олена Василівна ділиться своїм досвідом роботи з учителями хімії Ужгородщини, має власні публікації на сайті «Методичний портал» та створила власний сайт «Наша школа – сайт Ганич О.В.». Уроки її змістовні, цікаві, емоційні, осмислені щодо рівня потенційних можливостей кожного учня, мають ґрунтовну психолого-педагогічну спрямованість, спонукають учнів до творчості, самостійної роботи, що забезпечує високий рівень знань з предмету. Вчитель вдало активізує творчу пошукову діяльність школярів на уроках та в позаурочний час.

Активна, творча Ганич Олена Василівна стала переможцем районного та обласного етапів всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2015» у номінації «Хімія». На всеукраїнському етапі ввійшла до п’ятірки кращих та здобула звання «Лауреат всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Хімія».

Словом, Олена Ганич достойна такої відзнаки.






























`�.n�* Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp