Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті стартувала святкова акція для дітей (ФОТО)

24 грудня 2015 р., 20:30

Уже традиційно.

Кілька тисяч подарунків, театральна вистава та святковий настрій! Група енергетичних компаній «РЕНЕР» вже традиційно вітає дітей кількох районів Закарпаття з новорічно - різдвяними святами. Цього року свято стартувало із сіл Рахівського району. Розпочали свій новорічний тур із загальноосвітньої школи 1-3 ступенів села Костилівки. Тут вітання та солодкі подарунки, як і в інших селах, отримали всі діти від першачків і аж до 11-го класу.

 

Іван Миланюк, директор Костилівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів розповідає: «У минулому році компанія «РЕНЕР» допомогла нам придбати спортивний інвентар. Далі, за допомогою компанії ми змогли поміняти одну піч, обгородити спортивний майданчик. І, крім того, це вже фактично у нас традиція, бо і минулого року,і цього року представники компанії прийшли привітати наших діточок із Новим Роком. Вручили їм гарні подарунки за що ми дуже-дуже щиро дякуємо».

Дошкільнятам присілка Вільховатий та с. Костилівки , а також школярам початкових класів Костилівської та Вільховатської ЗОШ Закарпатський академічний обласний театр ляльок театр подарував неповторну новорічну виставу, по закінченні якої всі діти отримали солодкі подарунки. Голова села розповідає – відзначати будь-яке свято із компанією «РЕНЕР» стало вже хорошою традицією. «Кожній дитині свято дійсно відкарбується десь в пам’яті», - додає Інна Москалюк, голова Костилівки . Сніжана Васильчук, учениця 4-А класу Лазещинської загальноосвітньої школи подарункам тішиться, чекає, що наступного року у школі буде теж таке гарне свято.

Представники групи енергетичної компанії зазначають: підтримують соціальне життя сіл в яких працюють, мають об’єкти або планують працювати. Цьогоріч такі акції проводять з 21 до 26 грудня.

«Група енергетичних компаній «РЕНЕР» вкотре проводить щорічну акцію з ініціативи генерального директора компанії Сергія Васильовича Ковача. З привітанням діточок з Миколаєм і Новим Роком. В кожному селі подаруночки отримують діти всіх навчальних закладів. Це і садочки і школи, початкові класи включно до 11 класів. Такі акції група компаній «РЕНЕР» проводить в селах де працює та де планує працювати,- розповідає Юрій Сас, керівник департаменту по зв’язках із громадськістю групи енергетичних компанії “РЕНЕР” Наша компанія займається будівництвом об’єктів відновлюваної енергетики і одною з частин роботи є соціальна складова. Ми приймаємо активну участь у житті громад і завжди долучаємося до шкільного життя тому що діти – це наше майбутнє».

Упродовж цього тижня група енергетичних компаній «РЕНЕР» вже влаштувала свято у школах сіл Костилівки , Лазещини , Видрички, Богдана, а також їх присілках Рахівського району, де подарувала 2600 подарунків та у с. Красна , Руській Мокрій та Лопухово Тячівського району де подарували близько 1700 подарунків. Вдячні діти з нетерпінням чекають представників компанії і наступного року. Подарунки та свято група «РЕНЕР» привезе цього тижня і дітям Перечинського району: Тур’ї Поляни, Полянської Гути та Ужгородського району: Андріївки, Ірляви та Чабанівки, Ратівців. Загалом вручать більше 6000 тисяч солодких подарунків у 14 селах Закарпатської області та подарують 11 незабутніх новорічних вистав професійного лялькового театру.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp