Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка заробляє на життя тим, що власноруч створює ялинки (ФОТО)

25 грудня 2015 р., 11:00

Поєднує приємне з корисним.

–Постійної роботи не маю, а гроші завжди потрібні, особливо напередодні Нового року та Різдва, бо треба купувати більше продуктів і солодощів. Десять років тому вирішила виготовляти ялиночки. Думаю: інші роблять і продають, то і я зможу. 

 

Перші вироби виходили не дуже гарні, кострубаті. Повезла в Ужгород, деякі ялиночки розсипалися, – зізнається Вікторія. – Згодом руку набила, як то кажуть. Тепер мої вироби акуратні. Робити ялиночку неважко: посередині полінця роблю дірку, куди вставляю паличку, навколо неї ставлю гілочки ялинки, які потім скріплюю мотузкою. Каже, що тепер продає свій товар лише в Перечині, бо бажаючих купити недорого невеличку ялиночку є чимало. Жінка має вже і постійних клієнтів, які заздалегідь роблять замовлення. 

– Вчора зробила сім маленьких, які продаю по 10 грн., і одну велику на замовлення – за 80 грн. Якщо вдень зароблю 200 грн., то дуже добре, – розповідає жінка. Запитую, чи допомагають діти. – Маю сина, але йому не до ялиночок, бо має планшет, – сміється. – Він ходить у ліс, де зрізує гілочки ялинки, і приносить додому. 

Тетяна Грицищук, фото автора, "Карпатський об’єктив"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp