Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці жахливого вбивства на Закарпатті

5 травня 2014 р., 08:19

Як сталася трагедія?

У підпаленій хаті в селі було знайдено 5 трупів. За непідтвердженою інформацією — з перерізаними горлами. Жертви — молода сім'я: 33-річний чоловік, його дружина, мати-пенсіонерка та двоє дітей — 1 та 5 років. Пожежа не була великою, будинок сильно задимлений. Про страшну знахідку правоохоронців повідомила сусідка.

Односельці стверджують, що це порядна сім'я, чоловік працював на кар'єрі в Рокосові, дуже спокійний, ніколи не бив дітей. Люди не вірять, що це міг зробити саме він. Селяни перелякані, більшість з них — це жінки, їхні чоловіки на заробітках.

Про це повідомили джерела Голосу Карпат. На місце масового вбивства виїхали усі відповідні служби. Прибуло районне і обласне керівництво УМВС на чолі з Сергієм Шараничем.

Розпочато розслідування кримінального правопорушення за ч.2 ст 115 КК України (умисне вбивство — передбачене покарання від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі).

Правоохоронцями відпрацьовуться усі версії злочину, в тому числі і такі як вбивство главою сімейства своїх рідних і його самогубство або вбиство сторонніми особами (особою) сім'ї з подальшою інсценуацією вбиства руками чоловіка родини і його подальшого самогубства.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp