Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко схвалив допуск іноземних армій

26 грудня 2015 р., 19:18

Наступного року на території України відбудуться три військові навчання з участю іноземних армій.

Президент Петро Порошенко затвердив План проведення багатонаціональних навчань з участю Збройних сил України на території нашої держави, а також допуску підрозділів збройних сил інших держав на територію України наступного року для участі в навчаннях, йдеться в указі глави держави від 24 грудня.

Документом визначається період проведення навчань, загальна кількість підрозділів інших держав, які будуть допущені на територію України для участі у навчаннях, типи і кількість їхніх озброєнь, військової техніки, терміни перебування і місця дислокації на території нашої держави.

Відповідно до затвердженого указом Плану на територію України для участі у заходах підготовки в рамках військового співробітництва будуть допущені підрозділи збройних сил Сполучених Штатів Америки, інших держав - членів НАТО та держав - учасників програми "Партнерство заради миру" з відповідним озброєнням і військовою технікою.

Згідно з документом, в 2016 році підрозділи інших держав на території України братимуть участь у навчаннях "Кленова арка - 2016", українсько-американських навчаннях "Сі Бриз - 2016", українсько-американських навчаннях "Репід Трайдент - 2016".

Нагадаємо, що наприкінці листопада військові інструктори США, Канади, Великобританії та Литви почали програму навчання підрозділів Збройних сил України.

Курс навчання триватиме до березня 2017 року.

500 військовослужбовців США, Канади та Литви навчатимуть військовослужбовців п'яти батальйонів окремих механізованих бригад Сухопутних військ ЗС України.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp