Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики пустили ОБСЄ в Комінтернове, але показали не все

26 грудня 2015 р., 19:32

Бойовики допустили представників СММ ОБСЄ у Комінтернове, проте обмежували їхнє пересування.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"У Комінтерновому ватажки бойовиків влаштували заплановане пропагандистське шоу для брехливих російських журналістів, про підготовку якого вже раніше повідомляв прес-центр штабу АТО", - сказано у повідомленні.

"Намагання представників СММ ОБСЄ ретельно перевірити сьогодні ситуацію в цьому селищі знову були малоефективними. Спостерігачі мали змогу оглянути лише ті ділянки населеного пункту, де їм це дозволили бандити", - наголосили у прес-центрі.

Водночас в штабі підкреслили, що за їхніми даними, "проросійські бандформування далі переховують на подвір’ях місцевих мешканців озброєння та військову техніку, зокрема й заборонені Мінськими домовленостями".

"Разом з тим, загарбники обладнують свої позиції безпосередньо в будівлях", - додали у прес-центрі.

Крім того, у штабі зазначили, що з початку доби бойовики вже здійснили 13 обстрілів – в районі Донецька та Горлівської агломерації. Вогонь здебільшого неприцільний – зі стрілецької зброї а гранатометів.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp