Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові відбувся сімейний фестиваль (ФОТО)

5 травня 2014 р., 10:33

Свято для батьків та дітей.

 
Днями на центральній площі Берегова діти мали абсолютно безкоштовну нагоду отримати море позитивних емоцій та подарунків.

Адже 3 травня за організаторства та ініціативи громадських організацій «Подаруй надію», «Наша спадщина» та партнерів з «Fusion International» напл. Кошутаоблаштували два безкоштовні батути, моделювання з повітряних кульок, аквагрим та безпрограшна безоплатна подарункова лотерея. А аніматори у цікавих костюмах частували солодощами всіх перехожих. Тож, бажаючих взяти участь у родинному фестивалі виявилося вдосталь! Як розповідають організатори, ідея свята виникла через різні проблеми, які, на жаль, дуже часто трапляються у сучасних сімях. І, аби об’єднати членів родин, зміцнити їх контакти було влаштовано такий сімейний фестиваль. До речі, найменшому учаснику команди благодійників7 років. У Берегові добродійники вже не вперше. Нагадаємо, взимку проект «Подаруй надію» ініціював конкурс серед школярів міста.


Свято у Берегові розпочалося зі спільного виконання Гімну України, а далі ведучими програми були координатор акції Роман Голованов та Наталя Габор, яка перекладала гостя на угорську мову. Окрім веселощів та солодощів діти із запалом брали участь у спортивних конкурсах. Найзахоплюючим із них виявилося перетягування канату, до якого приєдналися навіть дорослі. Піднімали настрій малечі та їх батькам і танці та пісні. Проте найочікуванішими цього дня можна було назвати результати лотереї, зареєструватися в якій потрібно було на початку свята. Отож, більше ста переможців отримали різноманітні подарунки: починаючи від м’яких іграшок і закінчуючи предметами гігієни. Загалом участь у родинному фестивалі взяли близько двох сотень дітей міста!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp