Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні ожив ринок праці

27 грудня 2015 р., 18:53

Про це розповіли експерти.

В Україні 2015 року працевлаштуватися стало легше, ніж в 2014 році.

За словами фахівців, кількість робочих місць зросла, але рейтинг найбільш затребуваних професій вже кілька років не змінюється:

- менеджери з продажу;
- працівники торгівлі;
- ІТ-фахівці.

Згідно з останніми опитуваннями, більшість українців має стабільну роботу. Щоправда, чимало і тих, кому в цьому році працевлаштуватися не вдалося.

Знання іноземних мов, новітніх технологій, креативність та неординарний підхід до роботи – якості, які зараз найбільше цінують роботодавці, говорить фахівець із підбору персоналу Тетяна Пашкіна.

Крім того, опитування показали, що цього року українці змінилися – стали більш прагматичними, цінують роботу, не вимагають захмарних зарплат і прагнуть до саморозвитку.

“Що люди хочуть зробити в наступному році – це удосконалюватися в професійній майстерності і, як наслідок, змінити роботу на більш високооплачувану”, – говорить експерт.

Також вона прогнозує, що в наступному році робочих місць в Україні стане більше, а зарплати мають зрости.

Нагадаємо, раніше українці визначили ТОП-10 найбільш перспективний професій року. Найбільш неперспективними українці вважають професії банкіра, вченого і педагога.

news.finance.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp