Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба для правоохоронців була плідною

29 грудня 2015 р., 11:55

Вони розкрили 7 злочинів.

На Ужгородщині, Перечинщині та Виноградівщині спіймали злодіїв. На Берегівщині затримано чоловіка, що перебував у розшуці. НаТячівщині знайшли вкрадений мікроавтобус.

Кілька кримінальних правопорушень розкрили закарпатські поліцейські за минулу добу. В Ужгородському районі попалася група злодіїв. Троє раніше судимих мешканців табора з с.Холмок пограбували чоловіка, забравши від нього гроші в сумі 3000 гривень, мобільний телефон і особисті речі. Речові докази скоєння злочину вилучено, триває слідство.

Перечинські поліцейські спіймали 31-річного жителя села Т.Пасіка, котрий викрав мобільний телефон. Крадене вилучено.

За скоєння пограбунку мукачівські правоохоронці затримали 23-річного раніше судимого жителя м.Мукачева. Речовий доказ вилучено, грабіжника взято під варту.

Берегівські поліцейські затримали 37-річного жителя смт.Батьово, якого розшукували за побиття людини. Зловмисник переховувався від слідства.

За крадіжку велосипеда виноградівські поліцейські затримали 49-річного жителя села В.Ком’яти, що вже має судимість за скоєння аналогічних злочинів.

Злодій зізнався у скоєному, велосипед вилучено. Під час слідства з’ясувалося, що цей селянин скоїв ще один злочин – викрав чужу бензопилу та мобільний телефон.

Тячівські правоохоронці розшукали викрадений мікроавтобус «Фольксваген». Машину знайшли на подвір’ї жительки с.Грушево Тячівського району. Зі слів господині, машину залишив на зберігання її 34-річний сусід. Сам чоловік кудись зник, його розшукують.












Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp