Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові діятиме "Різдвяна майстерня"

29 грудня 2015 р., 14:23

Вже 5 січня.

5 січня об 11:00 у приміщенні Рахівської районної бібліотеки для школярів Рахова працюватиме «Різдвяна майстерня». Дітям пропонують власними руками створити різдвяний віночок і декорувати ним свою оселю. Про це повідомляють Туристичні інформаційні центри Карпатського біосферного заповідника.

Організатори (Карпатський біосферний заповідник та Рахівська районна бібліотека) забезпечать матеріали для виготовлення віночків – хвойне гілля, природні матеріали і декорування – шишки, жолуді та інш. і для роботи – ножиці, картон для основи, нитки. Учасники можуть проявити фантазію і принести з собою будь-які елементи новорічного декору, які хочуть побачити на власному віночку – ялинкові іграшки, мішуру, стрічки і все інше, чого душа забажає.

«Різдвяний віночок – прекрасна альтернатива живій ялинці! Він наповнить дім ароматом хвої, привнесе новорічний настрій і подарує радість творчості. Для виготовлення віночків використовуються хвойні гілки, які зрізують з нижньої частини стовбура зрілих дерев. З часом це гілля у дерев відмирає, тож шкода довкіллю практично не наноситься. Натомість молоді ялинові деревцята, які зазвичай використовуються як новорічні, залишаються в лісі, ростуть, милують око і виконують свої екологічні функції», – запевняють організатори.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp