Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полонений під Слов’янськом пілот вже на свободі

5 травня 2014 р., 13:39

І знаходиться у військово-медичному центрі

Стан його здоров'я лікарі характеризують як задовільний. Пілотом вертольота Мі-24 Збройних Сил України капітана Євгена Краснокутського, який в ніч на 2 травня здійснював повітряне патрулювання в районі Слов'янська і був збитий сепаратистами, звільнений з полону. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України в понеділок, 5 травня. «Наразі офіцер знаходиться у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. 

Стан його здоров'я лікарі характеризують як задовільний», - йдеться в повідомленні. Також у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону знаходяться тіла п'яти пілотів, які загинули в результаті обстрілу бойовиками вертольотів Збройних Сил України, три з них проходять ідентифікацію. Нагадаємо, в ніч на 2 травня в районі міста Слов'янськ Донецької області були збиті два вертольоти Мі-24 Збройних Сил України, які здійснювали повітряне патрулювання у визначеному районі. Бойові машини були побиті невідомими особами з використанням переносних зенітних ракетних комплексів (ПЗРК). 

В результаті обстрілу кілька військовослужбовців Збройних Сил України загинули, один отримав поранення. Крім того, пострілами зі стрілецької зброї був пошкоджений вертоліт Мі-8 армійської авіації Збройних Сил України. У цьому випадку жертв немає, поранений один військовослужбовець.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp