Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські водії, оминайте вулицю Мукачівську! (ВІДЕО)

30 грудня 2015 р., 14:20

До 15:00

В Ужгороді, на вулиці Мукачівській наразі триває ліквідація аварії на водогоні. Працівники водоканалу просять водів оминати вулицю, аби не було заторів. Роботи з ліквідації обіцяють завершити вже о 15:00.

Деталі - у сюжеті Ужінформ:



Ляшенко Марина Єдуардівна 02.01.2016 10:45 IP: 135.20.179.94
Вітаю всіх мешканців рідного міста с Новим роком і наступаючим Різдвом Христоаим. В результаті "ремонтних робіт" по вулиці Мукачівській 30 грудня о 15.30 у будинку 72 кв.5 перекрили водопостачання! Оператор водоканалу зареєстрували мою скаргу про відсутність водопостачання і сильний витік води на вулицю та порадили мені після свят звертатися до керівництва та юристів організації. Новий рік я і моя сім'я зустрічали з водою у пляшках позиченою у сусідів. Я сфотогрвфувала замерзлий потік води завширшки до 3 метрів, який тягнеться до переїзду. Цікаво, хто буду сплачувати за таке марнотрацтво. Певно всі служби відрапортували, що аварію ліквідовано і щасливо пішли по домівках празнувати. А ми лишилися, як кажуть у розбитого корита. З нетерпінням чекаю робочого дня керівництва волоканалу. Збираюся писати скари в мерію і прокуратуру. Маю одне велике передріздвяне проханна прохання включіть нам воду!!! У нас в Ужороді найдороща вода в Україні. Дякую за новорічний "подарунок" від водоканалу, за те що відключили воду, в результаті чого вода втричі сильніше тече по вулиці!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp