Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко дав три місяці на підготовку щодо повернення анексованого Криму

31 грудня 2015 р., 09:23

Радою національної безпеки і оборони України буде активізована робота по розробці та прийняттю стратегії деокупації Криму.

Президент України Петро Порошенко наказав Раді нацбезпеки та оборони підготувати стратегію повернення півострова Крим під український контроль вже до березня-квітня 2016 року.

Про це повідомив політолог Тарас Березовець.

«Він (президент України Петро Порошенко – ред.) сказав, що Радою національної безпеки і оборони України буде активізована робота по розробці та прийняттю стратегії деокупації Криму. Сьогодні необхідно вимагати від секретаря Радбезу, щоб з прийняттям такого документа не затягували, і він з'явився вже в березні-квітні. Принаймні, президент відвів два-три місяці для того, щоб прийняти такий документ», - йдеться в повідомленні.

Насправді на даний момент, повідомив Березовець, такого документа немає, він тільки в стадії підготовки. Саме тому президентом були уточнені терміни для РНБО.

На даний момент офіційного підтвердження цієї інформації немає, президент також не коментував.

Нагадаємо, що ще в червні Порошенко заявляв, що стратегія по поверненню Криму вже майже готова і незабаром буде оприлюднена.

 УкрМедіа


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp