Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові показники на дорогах заведуть туристів куди потрібно

5 травня 2014 р., 14:26

Їх незабаром встановлять на автошляхах Закарпаття.

Невдовзі на основних автодорогах краю почнуть встановлювати туристичні покажчики.

У такий спосіб департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдерж­адміністрації розпочинає реалізацію заходів щодо забезпечення інформаційного облаштування об’єктів історико-культурної спадщини у складі регіональної та національної мереж туристично-екскурсійних маршрутів. Нові вказівні знаки будуть на коричневому тлі й повідомлятимуть про напрямки до туристичних об’єктів.

Першочергово їх збираються встановити на автомобільній дорозі М-08 (об’їзна дорога міста Ужгород – КПП «Ужгород»), де інформуватимуть про напрямок та відстань до Ужгородського й Невицького замків; на автодорозі М-06 (Київ — Чоп) — про напрямок та відстань до Мукачівського замку, замку «Сент-Міклош» та замку графів Шенборнів; на автошляхах Н-09 (Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Рогатин — Львів) та Р-21 (Долина — Хуст) покажчик вказуватиме напрямок та відстань до Карпатського біосферного заповідника «Долина нарцисів» та Національного природного парку «Синевир».

До кінця травня встановлення нових покажчиків мають схвалити ДАІ та Служба автомобільних доріг. А вже з червня їх можна буде побачити на автодорогах Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp