Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життя матері і сина обірвалися в один день

31 грудня 2015 р., 16:23

Причину трагедії назвуть експерти.

У мукачівській квартирі поліцейські виявили тіла 84-річної жінки та її 48-річного сина. Тіла відправили на експертизу.

30 грудня на 102 зателефонувала жінка і повідомила, що коли вийшла на балкон розвішувати білизну, побачила, що балконом нижче лежить її сусід.Мукачівка викликала правоохоронців та швидку.

Виїхавши на місце події, мукачівські правоохоронці виявили на балконі бездиханне тіло 48-річного мукачівця, а в одній із кімнат на дивані так само без ознак життя лежала 84-річна жінки. То були мати з сином. У самій квартирі обстановка не була порушена, інакше кажучи — слідів того, що тут міг статися якийсь конфлікт не було.

Зі слів родичів загиблих, син жив з матір'ю і доглядав за нею. Старенька хворіла на цукровий діабет, проте і сам доглядач не міг похизуватися відмінним здоров'ям - мав часті серцеві напади. Як припускають родичі, можливо, один з таких нападів став фатальним для чоловіка. Коли йому ставало зле, він виходив на балкон, щоб подихати свіжим повітрям... Трупи матері та сина направили в морг Мукачівської ЦРЛ на експертизу. Триває досудове розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.











Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp