Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що можна зробити за кілька годин до свята?

31 грудня 2015 р., 17:53

Не сумуйте - здійснюйте задуми. 2015-тий в останні години щедрий!

Якщо кожного 31-го грудня ви складаєте список пунктів того, що обіцяєте собі зробити в новому році, а потім майже нічого з нього не виконуєте, а тепер сумно підводите підсумки і жалкуєте, то цей список для вас. Повірте, навіть за годину часу можна зробити купу всього корисного і цікавого.

1. Згадайте все хороше, що було у 2015-му. Можете навіть виписати на листочок і приклеїти стікером на видному місці. До того ж, цю справу можна й далі продовжувати протягом року. Сталася якась приємність – вносите в список. Накопичувати приємні спогади – корисно. Не було нічого хорошого? Так не буває. Просто ви погано пригадували.

2. Немає святкового настрою? Ще встигаєте його створити. Згадайте, що вас тішило в дитинстві та приносило радість. Прикрасьте ялинку, розвішайте гірлянди, з'їжте кілограм мандарин вкінці-кінців, купіть собі подарунок – хай невеликий, але приємний. Посміхайтеся людям, хтось таки посміхнеться у відповідь.

3. Згадайте, кого з близьких не часто бачили протягом року. Зателефонуйте, благо є привід, поцікавтеся як життя, домовтеся про зустріч, навіть на каву ще встигаєте вийти. Може й Новорічну ніч зустрічатимете цікавіше.

4. Зробіть щось таке, чого ніколи раніше не робили. Здивуйте себе. Серйозно. Заведіть кота, зготуйте щось цікаве до святкового столу, підіть на самоті в кіно чи на каву, запишіть відеопривітання для всіх друзів, обсвічьтеся в коханні людині, про яку давно думаєте, але не наважуєтеся на рішучий крок – головне, аби ви здивувались. Новий Рік же! Час див.

5. Побудьте Дідом Морозом чи Снігуркою. Не в дитсадку, звісно, там ранки вже закінчилися. Можна просто накупляти символічних подаруночків і роздарувати близьким і друзям. Більшості людей приємно дарувати подарунки.

6. Якщо когось образили – вибачьтеся. Це може бути непросто, але вам полегшає. До того ж, комусь цим ви піднімете настрій. Може й Дід Мороз побачить, який ви хороший і розщедриться наступного року.

7. Сформулюйте бажання, яке будете загадувати під бій годинника опівночі. Ну, або список бажань. Тоді встигнете їх загадати. Якщо ви вже великі і не вірите в ці вигадки, то принаймні чітко сформулюєте те, чого вам найбільше хочеться. А це вже справжній план на наступний рік.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp