Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині подякували Богу за рік, що минає (ФОТО)

31 грудня 2015 р., 20:16

Це вже добра традиція в районі.

Доброю традицією вже стало у переддень Нового року, 31 грудня ввечері, відправляти Службу Божу на знак подяки Господу за прожитий рік – так звану подячну Літургію.Таку службу відправив і парох храму святих Степана та Пантелеймона о.Тарас Ловска. Кожен мав ще одну нагоду згадати, що приніс рік, який минає, щиро подякувати за все і вже завтра на першій Літургії нового року попросити благословення на 2016-й.


  - Вже за кілька годин наступить Новий рік. Зазвичай усюди під кінець року підбивають підсумки роботи, дякують за співпрацю, бажають щасливих свят. Ми, християни, які сповідуємо правдивого Бога, теж сьогодні прийшли до храму, щоб стати перед Богом і сказати: «Дякую. Почуй і прийми мою подяку від усього серця. Добав нам віри, терпіння, надії та любові. І хай буде на все Твоя воля». Без волі Божої нічого не стається у житті. Тому просімо у Господа очиститися і з новими силами, славлячи Його, вступити у новий рік у доброму здоров’ї, Божій благодаті та із вдячністю за дар кожного життя, - звернувся до своїх парафіян отець Тарас.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp