Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військовим 128 бригади передали гостинці та 2 реанімобілі (ФОТО)

1 січня 2016 р., 12:51

Студенти, волонтери та духівництво.

У вівторок, 29 грудня, 2015 року священики і семінаристи Мукачівської Греко-Католицької Єпархії разом із студентами УжНУ і волонтерами з Ужгорода відвідали своїх земляків, солдатів 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади.

Після короткого молебну до закінчення старого і початку нового року Божого священослужителі і студенти виразили слова вдячності своїм захисникам, колядували їм, пригостили варениками, приготованими на багатьох парафіях Ужгородщини, Мукачівщини і Воловеччини а також солодощами, про які постаралися студенти УжНУ.

Крім цих гостинців домашнього святкового столу, священики передали медичній роті відремонтовані коштами і зусиллями багатьох Греко-Католицьких громад Закарпаття два реанімобілі, щоб вони і надалі виконували свої функції і рятували життя наших захисників.

Всі залишилися цими відвідинами надзвичано задоволеними: і солдати з того, шо про них земляки не забувають, переживають і піклуються але також і відвідувачі, що мали змогу виразити свою вдячність тим, хто ціною власного добробуту, здоров´я і життя захищає нашу Батьківщину.

Закарпаття греко-католицьке

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp